Бивш министър обясни защо хората отново трябва да излязат на улицата.Време

...
Бивш министър обясни защо хората отново трябва да излязат на улицата.Време
Коментари Харесай

Бивш министър: Време е за протести срещу престъпните типове

Бивш министър изясни защо хората още веднъж би трябвало да излязат на улицата.

" Време е за нови протести, тъй като единствено това смущава тези незаконни видове, които желаят да завладеят страната. Друг метод не виждам. "

Констатацията направи пред БНР проф. Велислав Минеков, някогашен длъжностен министър на културата и някогашен член на " Отровното трио ", деен участник в протестите против ръководството на Бойко Борисов през лятото на 2020 година

" С нашите очаквания нищо не се получи и отново сме на същото дъно, на което бяхме през 2020 година Но въпреки всичко 2020 година имаше някакъв триумф - спряхме едно държавно управление, което падна от власт (кабинетът с премиер Бойко Борисов - б.р.). Това беше нещо, което се случи, само че нещата по този начин се завъртяха, че този триумф ще бъде обезпечен освен с цялостен крах, само че с цялостно завладяване на страната. Затова си мисля, че е време за нови протести. Само че този път би трябвало да има сериозна организация и да има съществено желание за основаване на политическа партия даже ", разяснява той, написа dunavmost.com.

Според някогашният длъжностен министър на културата спешността, с която 49-ият парламент организира изключително съвещание, с цел да одобри промени в Закона за хазарта, забраняващи рекламирането му в медиите, е подбудена от предпочитание за медийна операция в резултат на големи средства: " Това е изцяло допустимо. Тези пари са извънредно значими в една предизборна обстановка. От тях зависят медиите - ще бъдат ли комфортни те към вас и към вашата политическа организация или партия. След тази полузабрана на хазарта едни партии, които са близки до хазартните босове, ще задържат своето равнище на оцеляване, а други - последователно ще изчезнат ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР